תרופה LOPERAMIDE נגד שילשול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/03/2012 | 13:11 | מאת: דליב

האם יש סכנה כלשהי לקחת את התרופה LOPERAMIDE נגד שילשול ומה הכמות המומלצת לחולה בן 80 שסובל מחלת לוקמיה? תודה

30/03/2012 | 13:53 | מאת: שני כרמי

שלום. האם השלשול נגרם כתוצאה מטיפול כימותרפי ללוקמיה? אם כן, וודאי ניתן לפי המלצת רופא. אנא, עקבו אחר הוראות הרופא. שימוש בתרופה לופרמיד, לפי ההוראות המופיעות בעלון לצרכן הנלווה לתרופה, לא אמור להיות מסוכן. השימוש אסור במקרה שיש דם בצואה או שיש חום גבוה, או במחלות מעי דלקתיות. לגבי המינון- שוב , יש לעקוב אחר הוראות הרופא. אם לא ניתנו הוראות מרופא- יש ליטול 2 כמוסות ביחד בהתחלה ולאחר מכן, כמוסה אחת אחרי כל יציאה נוזלית. אין ליטול יותר מ-8 כמוסות ב-24 שעות. אם היציאות הופכות לקשות, אין צורך להמשיך בנטילה. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות