actonel 150

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/03/2012 | 12:23 | מאת: אייל

שלום רב, אמי בת 76 וסובלת מאוסטופורוזיס בירך שמאל במצב קשה ומקבלת ACTONEL 150 , בד בבד התחילה טיפול שיניים בשתלים שבו היא מתבקשת להפסיק שימוש באקטונל, האם צריך להפסיק , האם אפשר לבצע את הטיפול בשיניים לאחר 3 שבועות מיום הנטילה (תחילת החודש) התקנת 2 שתלים. אודה על קבלת תשובה מאנדוקרינולוג בעניין

29/03/2012 | 13:08 | מאת: שני כרמי

אייל שלום. אם אתה מעוניין בתשובה מאנדוקרינולוג, אנא פנה לפורום המתאים. מצורף קישור: http://www.doctors.co.il/forum-571 בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות