שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/03/2012 | 12:33 | מאת: ליאור

חברה שלי מעשנת קנביס רפואי,לעיתים לידי. האם עישון פסיבי של קנביס מזיק?

28/03/2012 | 13:33 | מאת: שני כרמי

ליאור שלום. חוששתני שאין תשובה חד-משמעית לשאלה זו. מידת הנזק האפשרי תלויה במידת החשיפה לעשן וזו קשה לחיזוי. מחקרים שנעשו באופן מבוקר, במעשנים פסיביים של עשן מריחואנה שנחשפו לכמויות עשן משמעותיות ולמשך זמן ארוך, הראו כי נמצאו בגופם שאריות של החומרים הפעילים. כלומר- גם למעשנים פסיביים ישנה מידה מסוימת של חשיפה לחומרים שבצמח. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות