מתאי כדאי לקחת uramax

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/03/2012 | 20:54 | מאת: בני

הבת שלי בטיול. הגיעה לגובה 2800 מטר. יש לה קצת סחרחורת, לא רציני במיוחד. היא מתכננת להישאר באזור במשך כחודש ואפילו לעלות יותר גכוע.השאלה האם להתחיל לקחת את התרופה כבר ?אם כן, באיזה מינון? אין בעיה לקחת אותו תכופה ממושכת ?

26/03/2012 | 22:16 | מאת: שני כרמי

בני שלום. התרופה URAMOX היא תרופת מרשם ורק רופא יכול להורות על השימוש בה, המינון ומשך הטיפול. בספרות המקצועית מומלץ להתחיל בשימוש בתרופה 24-48 שעות לפני העלייה לגבהים. המינונים המומלצים הם בין 500-1000 מ"ג ליום המחולקים ל- 2-4 מנות. שוב, כל אלו צריכים להיקבע ע"י רופא. להתוויות אחרות התרופה ניתנת לתקופות ממושכות, אך תחת מעקב רפואי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות