Eltroxin - שינוי חברה או פרמולה חדשה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/10/2011 | 09:59 | מאת: סבטלנה

שלום רב, בת שלי לוקחת ELTROXIN 100 mg כבר 4 שנים והיום כאשר רציתי לקנות חבילה חדשה בבית מרקחת של כללית סיפרו שתרופה שהיא לוקחת לא טובה וצריך לחקות לחדשה ולא הבנתי מה הבעיה. תוכלו בבקשה להסביר מה הבעיה על התרופה? תודה רבה ויום טוב, סבטלנה

04/10/2011 | 11:22 | מאת: שני כרמי

סבטלנה שלום. היבואן של התרופה מודיע כי היצרן של התרופה אלטרוקסין (חברת אספן), שינה את הפורמולציה (את הרכב החומרים הלא-פעילים) של התרופה והפורמולציה החדשה אושרה ע"י משרד הבריאות. אין שינוי בחומר הפעיל ובחוזק שלו. התרופה עם הפורמולציה החדשה היא זו שנמכרת בארץ ואמורה להיות זמינה בכל בתי המרקחת בארץ. אם נתקלת בבעיה מקומית, את מוזמנת לרשום לי את הפרטים של בית המרקחת ואברר זאת הלאה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות