אופלודקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/03/2012 | 17:54 | מאת: בני

שלום רב, אני עם אי ספיקת כליות קריטאנין - 1.6 האם לקיחת אופלודקס 2* 200 מ"ג ביום יכולה לגרום נזק ( למשך 5 ימים ) עקב חיידק בשתן? תודה

22/03/2012 | 21:44 | מאת: שני כרמי

בני שלום. אי ספיקה של הכליות עשויה להוביל לפינוי איטי יותר של האנטיביוטיקה אופלודקס (OFLOXACIN) מהגוף, להצטברותה בגוף ולהחמרת תופעות לוואי, כגון- דלקות וקרעים בגידים. כתלות בחומרת אי-הספיקה, על הרופא המטפל לשקול את הפחתת מינון התרופה. אנא, התייעץ בנושא עם רופא הבקיא במצב התפקוד הכלייתי שלך. החלמה מהירה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות