סימבקור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/10/2011 | 17:36 | מאת: משה

שלום לפני כחודש וחצי הוחלף לי כדור בשם נורליפ לסימבקור לצורך טיפול בכולסטרול. לפני שבועיים החלו לי כאבי תופת בשריר הירך והעכוז השמאלי -אורטופד חושד שמדובר בדלקת השריר. הם יתכן קשר בין הסימבקור לבין כאבי השרירים ? תודה

03/10/2011 | 22:03 | מאת: שני כרמי

משה שלום. כאבי שרירים הם תופעת לוואי מוכרת של סיבסטטין (סימבקור). יתכן והכאב שאתה סובל ממנו הוא תוצאה של הטיפול בסימבקור ויתכן כי מדובר בגורם אחר. בכל מקרה שיש חשד שהכאב בשרירים אכן נגרם מהסימבקור, עליך להפסיק את השימוש בתרופה ולפנות לרופא מיד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות