ulsanic

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/03/2012 | 18:54 | מאת: אורנה בן דוד

אבי חולה מאד והתרופה ulsanic עוזרת לו וממש הצילה אותו.הוא חבר קופ"ח מאוחדת ובכל בתי המרקחת של הקופה אין את התרופה הזו.אין תחליף לתרופה הזו וזה עניין של חיים ומוות לאבא שלי. אני מבינה שטבע מייצרת את התרופה או מייבאת אותה. אשמח אם מישהו יעזור לי לאן עלי לפנות כדי להשיג את התרופה.תגלו לי איפה אפשר לקנות אותה...

15/03/2012 | 20:59 | מאת: שני כרמי

אורנה שלום. ביררתי עם החברה המשווקת את התרופה ונאמר לי כי אמורה לחזור לשיווק בארץ בחודש הבא. בינתיים, אם תרשמי לי את אזור מגוריכם, אוכל לבדוק לך את מלאי התרופה בסניפי ניו-פארם הקרובים אליכם. הרבה בריאות לאביך.

16/03/2012 | 09:04 | מאת: אורנה בן דוד

המון המון תודה שני.את נהדרת.אני גרה בכפ"ס ואשמח לקנות.האם אוכל לקבל את זה עם מרשם רופא?מחכה לתשובתך

מנהל פורום תרופות ורוקחות