בקשר לפרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/10/2011 | 08:22 | מאת: 

שלום, קיבלתי מרשם לפרימולוט נור על מנת לדחות את המחזור, מאחר ואני מתחתנת. :) אני מעוניינת לדעת עד כמה חמור זה אם אני אשתה אלכוהול באותו ערב. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה ויום טוב

03/10/2011 | 08:50 | מאת: שני כרמי

שלום לך וברכות. בעלון לצרכן המצורף לתרופה רשום שאין לצרוך אלכוהול בזמן השימוש בפרימולוט נור. במקורות מידע רפואיים נוספים מופיעה אזהרה מינורית (לא חמורה) בנוגע להתנגשות שבין אלכוהול לבין התרופה. משמעות ההתנגשות היא שהצריכה במקביל עשויה להוביל להשפעה מוגברת של האלכוהול על מע' העצבים המרכזית, אולם אזהרה זו אינה מבוססת מספיק. המלצתי- צרכי אלכוהול בכמות מינימלית- אל תגזימי... שלא תגמרי את החתונה עם תופעות לוואי לא נעימות...ושיהיה במזל.

מנהל פורום תרופות ורוקחות