שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/03/2012 | 14:50 | מאת: מיה

שלום !אני בת 28, עובדת סוציאלית במקצוע אך סובלת הרבה זמן מהפרעת חרדה בריאותית שמביאה לדיכאון.רופא משפחה ייעץ לי על תרופת XANAX 0.5 מ"ג. אך הבנתי מהרוקחת שזו ממכרת. ואמרה לי שמכיוון שעוד לא התחלתי ליטול תרופות נוגדות חרדות ודיכאון כדאי להתחיל עם משהו טבעי.אני לא מאמינה לבתי מרקחת כי כל אחד ממליץ על מה שיש לו ומביא לו יותר רווחים.השאלה על איזה מוצר את ממליצה, מוצר המיועד להורדת חרדות ודיכאון ושיהיה טבעי ולא ממכר ועם כמה שפחות תופעות ליוואי.וללא צורך במרשם.תודה

13/03/2012 | 14:55 | מאת: מיה

גם שיתאים להריון כי אני בעזרת השם מתכננת הריון בקרוב. חשוב לציין אני לא עצבנית יעני לא זקוקה למשהו להרגעה אלא נגד חרדות תודה

14/03/2012 | 12:11 | מאת: שני כרמי

מיה שלום. התרופה XANAX אכן גורמת לתלות ועם הזמן, בשימוש ממושך, השפעתה פוחתת. המלצתי היא להיפגש עם רופא מומחה (פסיכיאטר) לצורך התאמת טיפול תרופתי מיטבי עבורך, תוך התחשבות בכוונתך להרות. לגבי תכשירים טבעיים - הייתי ממליצה רק על נטילת חומצות שומן אומגה 3, שיכולות להועיל למצבך וגם בטוחות לשימוש בהריון. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות