פצעים בעור הפנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/03/2012 | 13:47 | מאת: צ יקי

אני אשה בגיל 65 סובלת מאסתמה,מידי פעם מופיע לי פצעים על הפנים מתחת לעור וכמה מעל העור,אני משתמשת במטליות להורדת איפור, וגם לפעמים בחלב פנים ואחרי זה במי פנים, היות ואני מאוד מחשיבה את דעתך בקשר לתרופות אולי תוכלי לעזור לי בקשר לזה, לרופא עור יש לחכות כמה חודשים עד שאפשר להגיע. אולי תיעצי לי בנדון

13/03/2012 | 20:02 | מאת: שני כרמי

ציקי שלום. לא רשמת אם יש תרופות שאת נוטלת באופן קבוע. חלק מהתרופות עשויות לגרום גם להופעת פצעים. לא רשמת גם אודות מצב העור- האם יבש? רגיש? כדי לטפל היטב בפצעים, תצטרכי להיפגש עם רופא עור שיאבחן את הגורם לפצעים וימליץ על טיפול בהתאם. בינתיים- אני ממליצה בעיקר על שימוש בתכשירים עדינים ודלי-שומן. העדיפי ניקוי הפנים בסבון עדין, כגון סבון צטפיל, על פני שימוש בחלב פנים שהוא לרוב שומני. אם תפרטי יותר, אנסה לעזור הלאה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות