אלטרול במינון 50 מ"ג ליום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/03/2012 | 22:01 | מאת: יעל

שניתן לטיפול בכאבים ניורופתיים. האם עלול לגרום לעלייה במשקל? מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? תודה יעל

11/03/2012 | 22:44 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. עליה במשקל היא בהחלט אחת מתופעות הלוואי המוכרות האפשריות, כתוצאה מהשימוש באלטרול (אמיטריפטילין). הפתרון לכך- הגבלה קלורית. פשוט לאכול פחות וכך למנוע את צבירת המשקל העודף. לבריאות.

12/03/2012 | 12:57 | מאת: יעל

אני כמובן עושה את זה וגם חזרתי לפעילות ספורטיבית הודות לתרופה שהקלה מאד על הכאבים. השאלה היא אם די בכך או שיש בתרופה משהו שמאט את המטבוליזם ולכן קשה מאד להימנע מהשמנה כשנוטלים אותה, גם אם מתנהלים נכון מבחינת תזונה ופעילות? במידה וכן אנסה להפחית את המינונים מהר יותר, למרות החשש מחזרה של הכאבים (תוצאה של דלקת בעצב ברגל)

מנהל פורום תרופות ורוקחות