FENTANYL ו- MIDAZOLAM

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2011 | 19:10 | מאת: ויקי

שלום , היום ביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה וקיבלתי דרך הוריד FENTANYL 50MCG ו- 5MG MIDAZOLAM. רציתי לדעת תוך כמה זמן הגוף מתנקה מחומרים אלו ויוצא ממחזור הדם?

02/10/2011 | 21:26 | מאת: שני כרמי

ויקי שלום. התנצלותי, אך אין תשובה חד-משמעית לשאלתך. קצב פינוי התרופות מהגוף תלוי בגורמים רבים- גיל, משקל גוף, אחוז השומן בגוף, תפקודי הכבד, הלב והכליות ועוד. MIDAZOLAM מתפנה מהר יותר, בדר"כ, מ- FENTANYL, אך לגבי שניהם, עשויים לעבור ימים עד שלא ישאר כל זכר לתרופות בגופך. שאריות התרופות או החומרים שאליהן הן התפרקו בגוף, עשויות להימצא בגוף, שעות וימים אחרי שהשפעתן תחלוף.

מנהל פורום תרופות ורוקחות