איבופן 600

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2012 | 07:34 | מאת: אלמוג

אני מקבלת איבופן 600 באופן קבוע אני סובלת מלופוס פיברומיאלגיה סי או פי די בקע סרעפתי ואי ספיקה של הלב הכאב מלווה את חיי מה משמעות התרופה לגבי וכמה כדורים ביום מותר לי

10/03/2012 | 23:14 | מאת: שני כרמי

אלמוג שלום. איבופרופן אינה מומלצת לשימוש בחולים עם רקע של לופוס ושל אי-הספיקה של הלב, וודאי לא לשימוש ממושך. שימוש ממושך מחייב מעקב רפואי ועשוי להיות מסוכן. עליך להתייעץ עם רופא המכיר את כלל הרקע הרפואי שלך לגבי המשך השימוש בתרופה. איבופן במינון של 600 מ"ג ניתן רק לפי מרשם רופא ועל הרופא לקבוע את המינון הטיפולי. בכל מקרה, אין לעבור מינון יומי של 1200 מ"ג. לבריאות.

11/03/2012 | 21:55 | מאת: אלמוג

איזו תרופה יכולה להחליף את האיבופן לצערי את האיבופן קיבלתי מרופא המשפחה שמכיר אותי ואת הרקע המורכב שלי מה יכול לעזור לכאבים הבלתי אנושיים מהם אני סובלת

מנהל פורום תרופות ורוקחות