רופא רשם לי טיפות עיניים אופטיב במקום הילקומוד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/03/2012 | 10:05 | מאת: נעמי

שני שלום הרופא שלי החליף לי את טיפות העיניים שלי מהילו קומוד לאופטיב. הוא אומר שזה יותר טוב כי זה לא עושה רק תחושה יותר טובה בעין אלא גם משווה מלחים בעין כמו בעין לא יבשה. חיפשתי חומר באינטרנט ולא מצאתי משהו על התרופה. ניסתי אותה והיא באמת מרגישה לי קצת יותר טוב בעין ומחזיקה לי ליותר זמן. ידוע לך משהו על התרופה? למה אין עליה חומר באינטרנט? מה שגרם לי לעין יבשה זה מלחים?

06/03/2012 | 15:32 | מאת: שני כרמי

נעמי שלום. טיפות עיניים אופטיב מיועדות לסיכוך ולהרבה של עיניים יבשות. הן מיוצרות ע"י חברת אלרגן האמריקאית ונחשבות כמוצר איכותי ומוביל בתחום הטיפות לעיניים יבשות. יש שפע של מידע אודות המוצר באינטרנט, חפשי optive באנגלית. עניין המלחים בעין לא ברור לי. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות