בטאפרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/03/2012 | 14:43 | מאת: סופי

אבי חולה טרשת נפוצה משנת 2000, דרך הטיפול העיקרית שלו היא הזרקת בטאפרון של חברת שרינג. היום הודיעו לו כי לא יוכל לקבל יותר את התרופה. לאחר חיפוש ראיתי שהתרופה יצאה מסל הבריאות. השאלה שלי היא למה?,והאם יש תרופות חלופיות יעילות בטיפול בטרשת נפוצה?

05/03/2012 | 15:37 | מאת: שני כרמי

סופי שלום. אכן, התרופה בטאפרון לא ניתנת להשגה כרגע בארץ. ישנן תרופות רבות ושונות לטיפול בטרשת נפוצה. את הטיפול התרופתי, צריך רופא מומחה, להתאים למצב המחלה, קצב ההתקדמות שלה וכד'. אנא, גשו לרופא מומחה לצורך שינוי הטיפול התרופתי. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות