קנביס רפואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/10/2011 | 13:52 | מאת: דן

שלום, נקלתי כמספר אמירות המציינות כי זה בעייתי להתשמש בוופורייזר עם קאנביס רפואי אם רוצים לנצל את כל הרכיבים הפעילים של הקאנביס - לק רק למטרות כאב שזה הבנתי עושה ה- THC וזה מה שנאמר שנמצא המרבית ה"עשן" מהוופורייזר. נאמר שאם רוצים לנצל גם את התכונות האנטי-דלקטיות וכ"ו אזי צריך לעשן.. האם יש אמת בדבר או שהוופורייזר הוא לא פחות יעיל מעישון (לכל המטרות) ואולי אף יותר יעיל? תודה

01/10/2011 | 21:57 | מאת: שני כרמי

דן שלום. צר לי על בורותי בעניין. כידוע לך, תחום הקנביס הרפואי, לא נוגע, נכון להיום, לרוקחים ולבתי המרקחת בישראל, אלא מנוהל ע"י משרד הבריאות, דרך ספקים עצמאיים. אני מציעה לך לחפש מידע באתרים הרבים ברשת העוסקים בנושא, אך שים לב שלחלקם יש עניין כלכלי. אני לא מצאתי מידע רפואי די מהימן כדי לענות לשאלתך. סליחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות