ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2012 | 16:49 | מאת: סיגל

שלום. סובלת מריפלוקס משמעותי . נוטלת תרופות שלא עוזרות. חולה בפיברומיאלגיה ונוטלת מזה 3 שנים סימבלטה. 30 מג. רוצה לעבור לציפרלקס וקראתי באתר מסויים שהתרופה גורמת לחומציות וצרבת . בשאר המקומות זה לא מוזכר. מה דעתך

03/03/2012 | 19:18 | מאת: שני כרמי

סיגל שלום. צרבות ורפלוקס הן תופעות לוואי אפשריות של השימוש בציפרלקס(אסיטלופרם), אך אינן נפוצות. קיימים דיווחים בספרות המקצועית אודות תופעות אלו באנשים שנטלו את התרופה, אך שוב, לא בשכיחות גבוהה. אנא, שקלי את העניין עם הרופא המטפל שלך. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות