פרדינזון 20 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2012 | 12:13 | מאת: אור

בגלל בעייה מסויימת קיבלתי למשך 5 ימים פרנדינזון 15 מ"ג מאחר ולא הייתה התקדמות,אז הרופא העלה את המינון ל- 20 מ"ג שוב לעוד 5 ימים. שמעתי שישנן תופעות לוואי,וגם צמיחת שיער בפנים.דופק מואץ. אשמח לקבל כל פרט בנדון. חן.חן אור.

26/02/2012 | 13:48 | מאת: שני כרמי

אור שלום. משך הטיפול שלך בפרדניזון נחשב קצר ובטווחי טיפול אלו, תופעות הלוואי השכיחות יותר הן- בצקות, עליה ברמות הסוכר בדם, הפרעות בשינה ושינויים שונים במצב הרוח. תופעות כמו שיעור יתר, אופייניות יותר לטיפולים ממושכים בפרדניזון. הקפידי ליטול את הפרדניזון בבוקר, אחרי האוכל. תרגישי טוב.

26/02/2012 | 14:13 | מאת: אור

מנהל פורום תרופות ורוקחות