מוקסיפן פורטה 250

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/02/2012 | 17:38 | מאת: רווית

שלום רב, מה המינון לילד בן 6.5 השוקל 21 ק"ג עם דלקת באוזן לפעמיים ביום,תודה.

25/02/2012 | 19:52 | מאת: שני כרמי

רוית שלום. אם מדובר בדלקת חריפה של האוזן התיכונה, המינון לילד השוקל 21 ק"ג, יכול להגיע עד למקסימום של 945 מ"ג (או 18.9 מ"ל) מידי 12 שעות. ברוב המקרים, יירשם מינון נמוך יותר, סביב ה-500 מ"ג (או 10 מ"ל), מידי 12 שעות. לבד מגילו ומשקלו של הילד, ישנם גורמים נוספים המשפיעים על החלטת הרופא בנוגע למינון, כגון- חומרת הזיהום ותסמיניו, מצבו הכללי של הילד, רקע רפואי קודם ועוד. החלמה מהירה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות