נוברינג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/02/2012 | 17:24 | מאת: מיטל

שלום רב התחלתי להשתמש בטבעת נוברינג לפני כחמשה חודשים. במשך החודשים האלו שמתי את הטבעת ברציפות, כלומר לא קיבלתי מחזור בחודשים האחרונים. החודש הזה הוצאתי את הטבעת לאחר 3 שבועות(כמו שאמורים לעשות). אז רציתי לדעת כמה דברים. 1.אם ביום חמישי הוצאתי את הטבעת, באיזה יום אני צריכה לשים טבעת חדשה? 2. האם בשבוע ההפסקה אני מוגנת ומותר לקיים יחסי מין? 3. כששמים טבעת חדשה לאחר שבוע ההפסקה, ממתי אני אהיה מוגנת ואוכל לקיים יחסי מין? תודה מראש ושבוע טוב.

25/02/2012 | 19:01 | מאת: שני כרמי

מיטל שלום. 1. אם הוצאת את הטבעת הקודמת ביום חמישי האחרון, עליך להחדיר את הטבעת הבאה, בדיוק אחרי שבוע, כלומר ביום חמישי הבא, באותה השעה שבה הוצאת את הקודמת. 2. כן. בשבוע ההפסקה את מוגנת מפני כניסה להריון וצפוי להופיע דימום. 3. ההגנה מפני הריון היא רציפה, כל עוד את מקפידה על ההוראות- 3 שבועות עם הטבעת ושבוע ללא הטבעת. הקפידי רק על החזרת הטבעת הבאה באותה השעה שהוצאת את הקודמת. אנא, קראי את ההוראות המלאות בעלון לצרכן המצורף לתרופה. שבוע טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות