פדיאשור לילדים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/02/2012 | 20:51 | מאת: נועה

שלום רב, יש לי ילדות בת 1.5 עם דלקת גרון + סטרפטוקוקוס+אנטיביוטיקה מהיום. וילדה בת 5 שמתאוששת מוירוס עם חום וכעת ללא. שתיהן, לא אוכלות כבר שבוע - האם אפשר לתת להן ENSURE והאם יש לכם בחנויות?

22/02/2012 | 23:07 | מאת: שני כרמי

נועה שלום. המזון הנוזלי ENSURE נמכר בכל סניפי ניו-פארם, אבל- אינו מיועד לשימוש בילדים, אלא אם הומלץ ע"י רופא. באופן טבעי, ילדים חולים אוכלים פחות מהרגיל וברוב המקרים אין לכך השלכות רפואיות. עם זאת, חשוב להיות ערניים לצריכת נוזלים מספקת אצל הילדות, כדי לא להגיע להתייבשות. אם את חוששת למצבן התזונתי של הילדות, אני ממליצה לגשת לבדיקה אצל רופא/ת הילדים. החלמה מהירה לכולן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות