התיעצות לגבי תרופה - דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/02/2012 | 18:39 | מאת: קלרה

אבי בן 76 טופל מזה כ-6 חודשים בתרופה בשם GUTRON ,שמטרתה למנוע נפילת לחץ דם שגרמו לו לאיבוד הכרה. השבוע נמסר לי שאין להשיג התרופה כי הפסיקו ליצרה. האם ניתן להחליף לתרופה מקבילה ? אם לאו לאיזה רופא עלי לגשת כדי לבדוק אפשרות טיפול חליפי?

22/02/2012 | 22:17 | מאת: שני כרמי

קלרה שלום. אבדוק לך מחר, בשעות העבודה, את עניין זמינות התרופה בארץ. ככל הידוע לי, אין בארץ תרופה מקבילה המכילה את אותו הרכיב הפעיל. לצורך שינוי הטיפול התרופתי, רצוי לחזור לרופא שהמליץ על הטיפול ב-Gutron מלכתחילה, או לחלופין, דרך רופא המשפחה. בהצלחה.

23/02/2012 | 11:27 | מאת: שני כרמי

קלרה שלום. אכן, לא ניתן עוד להשיג את התרופה GUTRON בישראל. אנא, פנו לרופא לקבלת המלצה על טיפול חליפי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות