טבע דרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/02/2012 | 18:23 | מאת: ליאת

האם האפשרי למרוח את המשחה טבע דרם באזור המין של הבנות ? והאם ההשפעה של המשחה הזאת יותר טובה מטבע קוטן ?

21/02/2012 | 21:33 | מאת: שני כרמי

ליאת שלום. הקרם טבעדרם הוא תרופת מרשם ויש לעשות בו שימוש רק לפי הוראות הרופא. הקרם מותר לשימוש גם באזור אברי המין. השימוש צריך להיות קצר. אם אין הטבה במצב תוך מספר ימים, יש לשוב לרופא. טבעדרם שונה מהקרם טבעקוטן בכך שאינו מכיל רכיב אנטיביוטי, כמו זה שקיים בטבעקוטן. טבעדרם מכיל רכיב אנטי-דלקתי ורכיב אנטי-פטרייתי. טבעקוטן מכיל רכיב אנטי-דלקתי, רכיב אנטי-פטרייתי ורכיב אנטיביוטי. לפי סוג הזיהום בו חושד הרופא, הוא יבחר את הקרם המתאים מהשניים. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות