calmanervin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2012 | 23:57 | מאת: שלי

שלום. אמי קיבלה את המרשם לתרופה calmanervin בעקבות לחץ ועצבים שהיא חווה בתקופה האחרונה.האם כדורים אלה גורמים לעצירות ובטן קשה? מיום למחרת נטילת התרופות החלה אצלה עצירות והיא חושבת שזה מהכדורים. אם כן מה ניתן לקחת המקום? אודה לתשובתכם.

17/02/2012 | 09:53 | מאת: שני כרמי

שלי שלום. התופעות שאת מתארת הן לא תופעות לוואי מוכרות של קלמנרבין או של מי ממרכיביו, אך הן אפשריות. במיוחד כאשר מדובר בתכשירים מורכבים מרכיבים טבעיים, קשה לצפות מה יהיו תופעות הלוואי. אני מבינה שרופא המליץ לאמך על השימוש בקלמנרבין ולכן, הוא צריך להיות הכתובת להתייעצות חוזרת בנוגע להמשך הטיפול התרופתי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות