תסמיני שפעת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/02/2012 | 14:07 | מאת: זיוה

אחת ל-4 חודשים אני לוקה בתסמינים זהים האופייניים לשפעת: כאבי גרון חזקים, כאב שרירים, שיעול, נזלת ,חולשה, חום, כאב ראש ואובדן תיאבון - האם יש דרך כלשהיא לחזק את המערכת החיסונית על מנת למנוע הישנות המחלה בתדירות כה גבוהה?

15/02/2012 | 14:47 | מאת: שני כרמי

זיוה שלום. ראשית, אם אכן מדובר בשפעת אני ממליצה על החיסון העונתי למניעת השפעת (רלוונטי בתחילת החורף ולא כעת...) שנית, אני מציעה לקיים בירור רפואי מקיף למצב בריאותך, כדי להבין מה הן אותן תופעות שציינת ואיך ניתן למנוע אותן. לא ציינת אם את נוטלת תרופות באופן קבוע . יש גם תרופות שגורמות לתופעות לוואי דמויות שפעת. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות