fluconazole

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/09/2011 | 09:37 | מאת: נורית

הייתי רוצה לדעת קצת יותר פרטים על הכדור השפעתו ומה תופעות הלוואי תודה

29/09/2011 | 20:52 | מאת: שני כרמי

נורית שלום. Fluconazole היא תרופה אנטי-פטרייתית, המיועדת לטפל בפטרת בעור, בחלל הפה, באברי המין ופטרת סיסטמית. השפעתה הרצויה- עיכוב התפתחות הפטרת בגוף. תופעות לוואי נפוצות- בחילות, הקאות, כאבי בטן, שלשול, סחרחורת וכאבי ראש. יתכנו תופעות לוואי נוספות, אך הן פחות שכיחות. בסה"כ מדובר בתרופה אנטי-פטרייתית בשימוש נפוץ מאוד, יעילה ובטוחה בדר"כ. יש להקפיד על הוראות השימוש כפי שנקבעו ע"י הרופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות