שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/02/2012 | 16:32 | מאת: יהודית אזולאי

אני משתמשת במים סטריליים לשטיפה בבקבוק פלסטיק של 1 ליטר שכתוב עליו sterile water por irrigation וברצוני לשאול האם מדובר במים מזוקקים? ואיזה תהליך זיקוק הם עוברים? והאם מוסיפים להם איזה שהם תוספים חוץ ממים, כגון: נתרן זרחתי, חומרים משמרים וכו'

14/02/2012 | 22:34 | מאת: שני כרמי

יהודית שלום. sterile water for irrigation הם מים מזוקקים ומעוקרים, היפוטוניים וללא כל תוספות. אברר לך מחר מול היצרנים באיזה תהליך זיקוק מדובר.

15/02/2012 | 10:23 | מאת: שני כרמי

יהודית שלום. לאחר בירור עם הרוקחים במפעל הייצור של המים הסטריליים- המים עוברים תהליך זיקוק רב שלבי ובסופו, לאחר אריזה, מעוקרים. המים נבדקים והם עומדים בתקנים בינלאומיים המגדירים מה הם sterile water for irrigation. יום טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות