אלוקום קרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2012 | 23:57 | מאת: אלכס

שלום, אני משתמשת בקרם אלוקום כי אני סובלת מסבוריאה חמורה בעור הפנים. המשחה מאוד עוזרת לי, אבל רציתי לוודא שמותר למרוח אותה גם בהריון (בגלל המרכיב הסטרואידלי). אני בחודש שלישי. אני לא משתמשת בהרבה קרם (שכבה דקה בערך פעמיים בשבוע). אשמח לקבל תשובה מבוססת ומפורטת בנושא. תודה.

14/02/2012 | 10:15 | מאת: שני כרמי

אלכס שלום. אם אכן השימוש באלוקום הוא על שטח עור קטן, פעמיים בשבוע, אין שום חשש משימוש במהלך ההריון. הספיגה לזרם הדם, לפי השימוש המתואר, היא זניחה ולא צפויה כל השפעה על תקינות ההריון. אם את מעוניינת במידע נוסף, את מוזמנת לפנות למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי במשרד הבריאות. מצורף קישור לאתר: http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/health_centers/Pages/Tartology.aspx בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות