שאלה בנוגע להפסקת כדורי פרמיזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2012 | 17:53 | מאת: דקלה

שלום לך אני שותה 2 כדרים ביום במשך 3שבועות ואני יפסקתי אותם כי הם עשו לי רע ואפסקתי אותם מיד השאלה שלי עם אפסקתי אותם מידית מה זה עלול לקרוא לי

13/02/2012 | 20:59 | מאת: שני כרמי

דקלה שלום. סליחה, אך לא הבנתי בדיוק לאיזו תרופה את מתכוונת- האם לכדורי פרדניזון? אנא, דייקי בשם התרופה, כדי שאוכל להתייחס לשאלתך.

14/02/2012 | 21:10 | מאת: דקלה

לכדורים קראים פרדניזון אני הייתי לוקחת 40 מ"ג ביום והפסקתי מיידית כי זה עשה לי רע והרופא אמר לי שצריך להוריד אותם בהדרגתיות ואני הפסקתי אותם מיידית השאלה שלי אם הפסקתי אותם מיידית, מה יכול לקרות לי?

מנהל פורום תרופות ורוקחות