אקמול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2012 | 00:23 | מאת: יוני

האם אקמול מרדים או מעורר והאם רכישת תרופות יקרות מחו"ל דרך האינטרנט שהמחיר נמוך ב80 אחוז מהמחיר בארץ מסוכנת או שאפשר בתודה

13/02/2012 | 11:15 | מאת: שני כרמי

יוני שלום. שימוש באקמול לא אמור להשפיע על העירנות כך או אחרת. לגבי רכישת תרופות דרך האינטרנט- לא הייתי ממליצה גם בשל שאלת החוקיות וגם בשל הסיכון בצריכת תרופות שלא ידוע אם הן מקוריות, האם התוקף שלהן תקין והאם נשמרו בתנאים נאותים. לצערנו, מוכרים, ברחבי העולם, מקרים רבים של אנשים שבריאותם נפגעה קשות מנטילת תרופות מזויפות. תרופות קונים בבית מרקחת. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות