קולפורמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/02/2012 | 22:23 | מאת: קולפורמין

שלום, יש לכם תרופה שנקראת קולפורמין?!

13/02/2012 | 11:00 | מאת: שני כרמי

שלום לך. אני מניחה שהכוונה היא לתרופה קולפרמין (Colpermin). ניתן להשיגה בכל סניפי ניו-פארם (אם לא נמצאת ניתן להזמינה). בהצלחה.

13/02/2012 | 14:29 | מאת: קולפורמין

יש לי מלא גזים, ובטן מאוד נפוחה לפעמים כאבים עזים בצד ימין האם התרופה הזו יכולה איכשהו לעזור?! תודה מראש

13/02/2012 | 16:02 | מאת: שני כרמי

התרופה קולפרמין אינה מצריכה מרשם רופא. האם נבדקת ע"י רופא? האם אובחנת? התרופה קולפרמין נועדה לספק הקלה במיחושי בטן שונים שמקורם בתסמונת המעי הרגיז. אני ממליצה על בירור רפואי כדי לוודא שלא מדובר בבעיה רפואית אחרת הדורשת טיפול. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות