נגישות
נגישות

טסטומקס ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/06/2016 | 23:10 | מאת: תומר

ליאת שלום, פניתי אלייך לפני כמה ימים בנוגע לשאלות לגבי הטסטומקס, התחלתי במריחה של 25 מ"ג ביום, אני שמתי לב שבמקום שתהיה עלייה בזקפה ובליבידו יש דווקא דעיכה משום מה. האם זה תופעת לוואי נפוצה בהתחלה? אם זה משהו שאמור לחלוף ולתקן את עצמו בהמשך הטיפול?

לקריאה נוספת והעמקה

תומר שלום, זוהי לא תופעת לוואי נפוצה, אך היא מדווחת בכ-1% מהמשתמשים בתכשיר. לוקח זמן עד שיש שמגיעים לאפקט מקסימלי, ורק אז אפשר לדעת אם התופעה הינה חולפת עבורך. יש גם לקחת בחשבון שמדובר במינון נמוך (25 מ"ג), ולכן כדאי להתייעץ עם הרופא לגבי בדיקת רמות ההורמון בדם, והתאמת מינון לפי התוצאות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות