שאלה לגבי חציית כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/06/2016 | 20:04 | מאת: מיטל

שלום רב, אני נוטלת אלטרולט 10 מ"ג כטיפול מונע למיגרנה. הרופא אמר לי להתחיל עם חצי כדור. לשמחתי זה משפיע מצוין כך שאין לי צורך להעלות את המינון לכדור שלם. שאלתי היא האם ניתן לחצות מראש מספר כדורים ולשמור אותם בקופסא או שהדבר פוגע באופן כלשהו בהשפעתם. תודה רבה!

מיטל שלום, על פי העלון לצרכן אין לחצות את הכדורים. בכל מקרה, אם רוצים לחצות כדורים מראש, עדיף כמות של עד שבוע, כי חשיפה ללחות ולפעמים לאור יכולה לפגוע ביעילות התרופה. ליאת

מיטל שלום, על פי העלון לצרכן אין לחצות את הכדורים. בכל מקרה, שבו יש צורך וזה אפשרי לחצות כדורים, עדיף לחצות כמות לשבוע בלבד מכיוון שלפעמים הכדורים רגישים ללחות ולאור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות