קלוטרי בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2016 | 13:05 | מאת: סיון

שלום אני בחודש רביעי להריון לפני כשבוע החדרתי נר קלוטרי ומשום מה עד היום הוא לא היתמוסס האם זה בסדר? הייתי אצל רופא הנשים הוא אמר לי שהוא לא צריך להיתמוסס.. אני די חוששת למרות תשובתו.

סיון שלום, למה את חושבת שהנר לא התמוסס? הנר היה אמור להיפלט החוצה אם הוא היה עדיין שלם. מה בדיוק אמר לך הרופא? ליאת

26/05/2016 | 23:05 | מאת: סיון

הנר לא נפלט החוצה אם כן הייתי מרגישה.. הרופא אמר שזה בסדר והוא לא אמור לצאת. תשובתו מוזרה.. אלך לרופא אחר בכדי להיות בטוחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות