יובש קל בעור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/05/2016 | 18:34 | מאת: צ

שלום, רציתי לשאול האם הכדורים הבאים יכולים להביא ליובש קל בעור- FAMOTIDINE INDOVIS אני מטופל בכדורים אלו כבר שבועיים ויותר קצת (בגלל חשד לאפיסקלריטיס ממושכת) ושמתי לב (לא יודע אם זה קשור לזה) אך שיש לי יובש קל בכפות הידיים . תודה.

שלום, לא ידועה תופעת לוואי של יובש בעור לגבי תרופות אלה. אם ליובש מתלווה תופעה של קילוף עור משמעותי, יש לפנות לרופא. ליאת

26/05/2016 | 18:11 | מאת: צ

תודה על תגובתך אין קילופים משמעותיים, בינתיים.. רק סימנים אולי קטנטנים לבנים של קילוף. במקביל אני משתמש בטיפות עיניים: נבנק + סטרודקס אך לדעתי לטיפות גם לא אמור להיות קשר לכך, נכון?

מנהל פורום תרופות ורוקחות