נגישות
נגישות

טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2016 | 10:59 | מאת: שלי

שלום. לבני דלקת עיניים וקיבל פנימקסין. אציין שהוא מקבל טחפות קבועות של דאטמיצין בעין אחת ופילוקרפין בעין שניה בגלל ניתוח שעבר. האם עליי להפסיק את הטיפות הקבועות בזמן שימוש בפנימקסין?

לקריאה נוספת והעמקה

שלי שלום, ההנחייה צריכה להגיע מהרופא המטפל. באופן עקרוני, לא חייבים להפסיק את הטיפול בטיפות הקבועות, אלא רק להפריד לפחות 10 דקות בין הטיפות השונות. מכיוון שגם דטאמיצין היא אנטיביוטיקה, יש לוודא עם הרופא אם אכן יש צורך לשלב עוד סוג שמכיל אנטיביוטיקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות