שימוש באופטלגין נוזלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/04/2016 | 11:47 | מאת: אלי

שלום האם ניתן להשתמש באופטלגין במצבי? (גיל 23- אלרגיה לקרדית האבק, מעי רגיז לא ברמה גבוהה עם בטן רגישה. רפלקס וצרבות לפעמים ואני אחרי שפעת עם כאבים שרירים ורגישות בחזה מעקמת. אק"ג תקין אבל במנוחה מרגיש לפעמים את דפיקות הלב)

אלי שלום, הבעיות הרפואיות שהזכרת אינן מהוות התווית נגד לטיפול באופטלגין. אסור לקחת אם ידועה אלרגיה לחומר הפעיל או לנגזרות שלו, בהריון (נשים), ואם יש בעיות כבד, בדם או במערכת החיסון. מכיוון שיש לך נטיה לאלרגיה, כדאי גם להתייעץ עם רופא משפחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות