קומדין שבוע 21

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2016 | 19:06 | מאת: עדה

שלום רב אני נוטלת קומדין בעקבות אירוע אמבוליטי בעבר אך אני בהריון. בהוראת הרופאה הנני נוטלת קומדין משבוע 12 השאלה היא אני כבר בשבוע 21 ואנחנו לא מצליחים להגיע לטווח תרפויטי של 2.5 או שיוצא נמוך מידי או גבוה מידי. אשמח לשמוע מה יכולות להיות הסיבות לכך מלבד ירקות ירוקים שאותם הורדתי מאחר והם מכילים ערכים גבוהים של ויטמין k תודה מראש

עדה שלום, יש מספר גורמים שיכולים להשפיע על פעילות קומדין: שינויים בתזונה, מצבי מחלה, ירידה בתיפקוד בלוטת התירואיד, תרופות שנלקחות במקביל, שינויים במשקל. המשיכי בירור עם הרופא שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות