אורטופדיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2016 | 15:08 | מאת: פבלו

איזה טיפול לוקחים לכאבים ברגל ( איזור ירך ) שכבר הרבה זמן לא עובר

פבלו שלום, מכיוון שמדובר בכאב ממושך, מומלץ להתייעץ עם אורטופד שיאבחן את מקור הכאב. אם הוא מזהה דלקת הוא יכול לרשום נוגד דלקת שיקל גם על הכאב. לפרק זמן קצר ניתן לקחת משככי כאבים ללא מרשם שיש להם גם אפקט אנטי דלקתי (כמו איבופרופן), יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש. ניתן למרוח ולעסות משחת או שמן ארניקה או קרמים תרופתיים נגד כאבים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות