כדורים לעזרה ל-"מחלת ים"

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/03/2016 | 11:41 | מאת: משה הדר

שלום רב, אני לומד להשיט יאכטה (קורס סקיפרים), בשיט בים רוגש אני לא מתפקד לחלוטין וסובל מבחילות, הקאות ופשוט סובל. מבקש המלצה לכדורים, באיזה מינון מומלץ. (להבנתי כדורי TRAVAMIN עוזרים, שמעתי על כדור בשם Qwell) אודה על עזרה/עצה

משה שלום, כדורי travamin מיועדים לטיפול בבחילות נסיעה או שייט וניתן לרכוש אותם ללא מרשם. את הכדור השני שציינת איני מכירה. אמצעים נוספים הם טבליות ג'ינג'ר למציצה וצמידי סי-בנד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות