בחילות וסחרחורות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/03/2016 | 03:34 | מאת: ספיר

שלום יש לי כול הזמן בחילות וסחרחורות מאוד חזקים לפעמים כבר אין לי כוח וזה מלווה בכאבי תופת בקיבה יש לי תור לרופא גסטרו בינתיים לוקחת נקסיןם ורוקסט פלוס לראש יש משהו אחר שאני יכולה לעשות בינתיים??

ספיר שלום, צריך להמתין לאבחנה כדי לדעת מהו הטיפול המתאים עבורך. תוכלי בינתיים להתייעץ גם עם רופא אף אוזן וגרון כי לפעמים יש קשר לבעיות באוזניים. ללא מרשם רופא ניתן להיעזר בתכשיר הומאופתי בשם ורטיגו-היל לסחרחורות, ובצמידי סי-בנד לבחילות. נסי לשים לב אם יש גורמים שמחמירים את התופעה, ואם זה אפשרי, להימנע מאותם גורמים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות