וורמוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/03/2016 | 21:42 | מאת: אנה

שלום! לבת שלי בת ה6 יש בעיית תולעים שחוזרת על עצמה אחרי טיפול בוורמוקס. האם טיפולים חוזרים של וורמוקס מסוכנים לכבד והאם אחרי טיפולים חוזרים של התרופה היא לא תעזור יותר ? תודה מראש על התשובה.

אנה שלום, טיפולים חוזרים לא גורמים לעמידות של התולעים. הסיכון לפגיעה בכבד הוא במינון יתר או בטיפול ממושך (לאורך זמן) ופחות רלוונטי כשמדובר בטיפולים חוזרים. טיפולים חוזרים ייעשו רק בהוראת רופא ולא על דעת עצמכם. הרופא יפעיל שיקול דעת לגבי הטיפול בתולעים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות