דאודורנט לעור רגיש ללא SLS

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/03/2016 | 16:04 | מאת: אני

שלום רב, אני מחפשת המלצה על דאודורנט לעור מאוד מאוד עדין ורגיש ללא SLS, אלומיניום ושאר מזיקים. כמה שיותר טבעי. חשוב לי שזה יהיה רול און. האם תוכלי להמליץ לי מה לרכוש? תודה רבה מראש

שלום, קשה למצוא מוצר שעונה על כל הדרישות. לדוג', דאודורנטים לעור רגיש כמו סבוקלם ורוק מכילים אלומיניום. דאודורנט אבן קריסטל יכול להתאים, הוא טבעי לחלוטין. לד"ר עור יש סדרת דאודורנטים. אחד מהם לא מכיל אלומיניום ואלכוהול, אך מכיוון שמכיל בושם, עדיין יכול לגרום לרגישות. יש גם את סדרת חלאבין שלא מכילה אלומיניום. ליאת

22/03/2016 | 21:26 | מאת: אני

ועשיתי ניסין לתקופה של שבועיים בערך בלי להשתמש בו ועכשיו שמתי שוב וחזרו לי הכאבים (זה מרגיש כמו צביטות קטנות בבית השחי וקשה לי להרים את היד. זה רק בזרוע ימין)

מנהל פורום תרופות ורוקחות