תופעות לוואי של הטיפול באיטרנול 100 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/03/2016 | 08:47 | מאת: דנה

שלום, בעלי קיבל מרופאת עור עקב פטריית שמש בזרועות ובחזה כדור איטרנול 2 כמוסות 1 ביום 7 ימים. הוא מאוד חושש לקחת בגלל התופעות לוואי כגון הפרעות בזקפה, הפרעות לבביות וכו'. האם אין כל חשש לקחת אותם? אנחנו בטיפולי פריון האם אין שום השפעה על הזרע? והאם התרופה לא פוגעת בעירנות כי עקב עבודתו הוא מרבה בנסיעות ברכב. כמו כן האם אחרי שבוע הפטריות ייעלמו ואין צורך בטיפול חוזר? תודה רבה.

02/03/2016 | 08:51 | מאת: דנה

שכחתי לשאול האם מיד אחרי הטיפול רואים שיפור בעור? והאם זה מדבק?

דנה שלום, הפטרת אינה מדבקת. שיפור במראה העור לא תמיד נראה מיידית בגלל שבמקום בו הייתה הפטריה לפעמים יש חוסר בפיגמנט ונוצרים כתמים לבנים, שעם הזמן חולפים. הטיפול בכדורים הוא קצר ולכן הסיכון לתופעות לוואי קשות הוא נמוך יותר. עם זאת, אם בעלך מאוד חושש הוא יכול להתייעץ עם הרופאה לגבי טיפול חיצוני לפני השימוש בכדורים. הכדורים לא פוגעים בפוריות הגבר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות