מי היצרן המקורי של הפלויקס ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/09/2011 | 07:23 | מאת: יקיר

הכיצד ניתן להבחין בין המקורי לגנרי ? של ה - פלויקס ? ומי היצרן המקורי של הפלויקס ? תודה יקיר

28/09/2011 | 10:39 | מאת: שני כרמי

יקיר שלום. התרופה הנקראת "פלויקס" מיוצרת ע"י כצט (ברשיון החברה הבינלאומית סנופי-אונטיס). יש לו בארץ 2 תחליפים גנריים המקבילים לו- "קלופידוגרל טבע" המיוצר ע"י טבע ו"קלופידקסל" המיוצר ע"י דקסל פארמה. "פלויקס" המקורי הוא היחיד המופיע בשם זה, אריזתו כחולה עם כיתוב בלבן.

28/09/2011 | 10:48 | מאת: יקיר

תודה וברכה על תגובתך המפורטת הברורה, השאלה היא האם יש בארץ גם את היצור המקורי של סנופי-אונטיס ? האם היצור שהזכרת בהודעתך לעיל של כצט הוא נחשב למקורי ? בכבוד רב, ובתודה יקיר

מנהל פורום תרופות ורוקחות