גזים ועצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2016 | 14:28 | מאת: מעין

היי ליאת. יש לי תינוקת בת שבוע שכל ערב יש לי איתה באותה השעה בדיוק את בעיית הגזים..היא צורחת מכאבים ולא מצליחה לישון. קניתי את הבייביזים והבנתי שצריך לתת 5 טיפות לפני כל האכלה , השאלה היא גם אם לתת אחרי? מה הכמות שכדאי לתת בכלל? אשמח לתשובה..

מעיין שלום, חשוב לקרוא את העלון לצרכן לפני שנותנים או נוטלים תרופות. המינון לתינוקות עד גיל שנה הוא 5 טיפות לפני האכלה ו-5 טיפות אחרי האכלה. עד למקסימום של 50 טיפות ביממה. אין לעבור על המינון המומלץ. ליאת

02/07/2016 | 09:18 | מאת: li

איך אני עושה את זה

מנהל פורום תרופות ורוקחות