דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/02/2016 | 23:30 | מאת: חן

הי ליאת אני בהריון שבוע 30 ויש לי שאלה כל פעם שעשיתי אולטראסנד מתחילת ההריון הרופאה אמרה הראש למטה האם זה תקין כי אני יודעת שבהתחלה הם מסתובבים הרבה אז למה אצלי היא הייתה תמיד עם ראש למטה זה תקין? אני קצת מודאגת תודה על תשובתך

חן שלום, זה לא בדיוק תחום המומחיות שלי. למיטב ידיעתי הראש אמור להיות למטה בשבוע 30. כמו-כן, אם היה משהו חריג בתוצאות האולטרסאונד הרופאה אמורה לציין זאת בפניכם או לרשום בדו"ח הבדיקה. אם יש חשש, התייעצי עם גניקולוג או מומחה למיילדות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות