פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/02/2016 | 13:52 | מאת: סיון

שלום, יש לי את הכדורים primolut-nor אני יוצאת לטיול עם בעלי היום, ושכחתי מתי וכמה זמן לפני הרופאה אמרה לי לקחת אותם על מנת לעכב את המחזור? שאלה נוספת בבקשה, בהוראות רשום כי אין לצרוך משקאות אלכוהוליים ויין עם הכדורים, עד כמה זה מסוכן ואסור?

סיון שלום, כדי לדחות מחזור צריך לקחת את הכדורים לפחות שבוע לפני הווסת. השילוב עם אלכוהול מגביר את השפעת האלכוהול על מערכת העצבים וכן את רמת האלכוהול בדם, ולכן ההמלצה היא להימנע מהשילוב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות