תוקף של תרופות שנמצאות אצלי בארון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/02/2016 | 11:56 | מאת: קרין

שלום אשמח לדעת כמה זמן ניתן לשמור על תרופות שיש לי אחרי התוקף שלהן: 1.מופירוסין משחה של טבע 2. טפטפים אפג'ל 3.אף טיפה של LIFE

קרין שלום, לא נין להשתמש בתכשירים אחרי התוקף שלהם. בחלק מהמקרים, תכשירים שכבר נפתחו, הם בעלי תוקף קצר יותר מתאריך התפוגה (לדוג', טיפות אף הן בתוקף של חודש אחרי הפתיחה, מופירוסין טוב לחצי שנה מהפתיחה). ליאת

10/02/2016 | 13:01 | מאת: קרין

הטיפות לעולם לא נפתחו אך התוקף הוא אוקטובר 2015 הטפטפים אפג'ל הכוונה לג'ל לא טיפות הוא נפתח כבר לפני זמן רב 02.2014

מנהל פורום תרופות ורוקחות